Contact

Contact

Pakhuis “ARCHANGEL”    
Nauerna 42
1566 PD Nauerna (Assendelft)
Tel. 075-6707444
Email: info@schrammediation.nl

Routebeschrijving

Vanuit Amsterdam:

Vanaf ring A10 Amsterdam: Neem de A8 richting Zaanstad en volg de borden Beverwijk. Onder aan de afslag aan het eind van de A8 volgt u links af de borden Beverwijk / Haarlem. Op de rotonde, met aan uw rechterhand een watertoren gaat u rechts af, nog steeds richting Beverwijk / Haarlem. Op de eerst volgende rotonde slaat u links af richting Nauerna. Volg de weg tot u over de dijk Nauerna binnenrijdt. Voor de ophaalbrug rijdt u links af de dijk af. U gaat rechts met de bocht mee en ziet na 200 meter aan het water een groen pakhuis, “Archangel” staan.  Aan de kop van het pakhuis kunt u parkeren.  De ingang bevindt zich aan de waterkant.

Vanuit Beverwijk:

Volg de borden Zaanstad tot aan de rotonde bij de pont. (pont Buitenhuizen). Neem de derde afslag op de rotonde, nog steeds richting Zaanstad. Bij de eerst volgende rotonde slaat u rechts af richting Nauerna. Volg de weg tot u over de dijk Nauerna binnenrijdt.  Voor de ophaalbrug rijdt u links af de dijk af. U gaat rechts met de bocht mee en ziet na 200 meter aan het water een groen pakhuis, “Archangel” staan. Aan de kop van het pakhuis kunt u parkeren.  De ingang bevindt zich aan de waterkant.

Vanuit Zaandam:          

Volg de Westzanerdijk. Ga niet Westzaan in maar blijf de dijk volgen tot in Nauerna. Meteen na de ophaalbrug gaat u rechts af de dijk af. U gaat rechts met de bocht mee en ziet na 200 meter aan het water een groen pakhuis, “Archangel” staan. Aan de kop van het pakhuis kunt u parkeren. De ingang bevindt zich aan de waterkant.

contactformulier

HIER KOMT:
GEGEVENS
FORMULIER
ROUTE